AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Şehit Ömer Halisdemir İHO öğrencimiz Adnan Sait, Taekwondo 33 kg Afyonkarahisar il üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Ock

Gelenek haline getirdiğimiz ve her dönem sonu yaptığımız sınıflar arası bilgi yarışmalarımızdan kareler...

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumıuzda yürütülen "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında okulu bir yıl dondurarak Kuran Kurslarında hafızlıklarına devam eden 6. sınıf öğrencilerimizi; Okul Müdürümüz Adem Akpınar, Türkçe Öğretmenimiz Ali Cahit Özer ve proje okul koordinatörü olan Din Kültürü Öğretmenimiz Saliha Özer ziyaret ederek durumları hakkında bilgi edinmişlerdir.

Seneye inşallah Hafız olarak tekrar aramızda göreceğimiz öğrencilerimizle ilgilenmeye ve takip etmeye devam edeceğiz.

Ara

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anmak ve anlamak için Türkçe Öğretmenimiz İlknur Sağlam koordinatörlüğünde okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programı izledik.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

İlimizde yürütülen Değerler Hareketi projesinln Aralık ayı faaliyetleri kapsamında Hasan ORHAN Hocamız okulumuza misafir olarak öğrencilerimize değerlerimiz hakkında keyifli bir seminer düzenlemiştir.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Duygu SİVRİ öğrencilerimize Akran Zorbalığı hakkında bilgilendirme seminerleri düzenlemiştir.

Ara

Genç Nida Ortaokul Kız öğrenciler Hafızlık yarışmasında okulumuzu temsil ederek il 1'incisi olan 8.sınıf öğrencimiz Nilgül ÖZPINAR'ı ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil ederek il 3'üncüsü olan 5.sınıf öğrencmiz Elif Ebrar ÖZTÜRK'ü tebrik ederiz.

3 YILDIR ÜST ÜSTE BU YARIŞMALARDA DERECE ELDE ETMENİN HAKLI GURURUNU YAŞATAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE YETİŞMELERİNDE KATKISI OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz öğrencilerine ve personeline AFAD ekipleri tarafından baştan sona bir deprem ve yangın senaryosu hakkında önce bilgilendirme yapılarak akabinde hem deprem anında tahliye tatbikatı hem de yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine bir üst öğretim kurumlarını tanıtma etkinlikleri kapsamında 29 Kasım 2022 Salı günü Rahmiye Sare Palalı Teknik okullarına bir gezi yaptık.

Kas

Bugün okulumuzda Öğretmenler Günü vesilesiyle pek çok etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Öğle arasında okulumuz öğretmenleri ile bir araya gelerek bu sene başında İscehisar'a Öğretmenevi Müdürü olarak atanması sebebiyle aramızdan ayrılan Türkçe Öğretmenimiz Süleyman GENÇER ile bir veda yemeği yemiş olduk.

Daha sonra okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimizin sunduğu programa geçildi. Program akışında "Okulumuz Öğretmenleri EN"leri gösterisi, oratoryolar, şiirler gibi bizleri mutlu eden etkinlikler vardı. Akabinde bu önemli günü Şehit Öğretmenlerimizi de anmadan geçmedik.
Programın koordinasyonunu sağlayan Fen Bilgisi Öğretmenimiz Özlem TURAN ve Matematik Öğretmeniz Şeyda KARADAŞ'a çok teşekkür ederiz.

Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.

Kas

Okul Temelli Mesleki Gelişim Çalışmalarına Bağımlılıkla Mücadele Kursu ile Bismillah diyerek başladık.

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz Duygu SİVRİ tüm sınıf kademelerinde öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı konusunda seminer verdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bugün okulumuz Çok Amaçlı Salonunda öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile yapılan programla kutlandı.

Kutlu olsun.

Ekm

Bir pazar sabahı öğretmenlerimizle bir araya gelerek, bakanlık tarafından hayata geçirilen "Öğretmen/Öğrenci Destek Sistemi" yani ÖDS hakkında bilgilerimizi paylaştık. Sistemi öğrencilerimiz adına verimli kullanabilmek adına aldığımız kararları bir an önce uygulamaya geçeceğiz.

Ayrıca Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı da yaparak öğrencilerimizi tek tek değerlendirdik.

Tatil günü demeden öğrencileri için okula gelerek öğrencilerini değerlendiren öğretmenlerimi tebrik ediyorum.

Adem AKPINAR

OKUL MÜDÜRÜ

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Duygu SİVRİ tüm sınıf seviyelerinde "İhmal ve İstismardan Korunma" konulu bilgilendirmeler düzenlemiştir.