AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ BİLEK GÜREŞİNDE DERECE ELDE ETTİ.

2024 2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TANITIM TOPLANTISI OKULUMUZDA YAPILDI.

OKULUMUZDA DEĞERLER HAREKETİ YÖNERGESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Ara

Okulumuz öğrencilerine ve personeline, AFAD ekipleri tarafından baştan sona bir deprem ve yangın senaryosu hakkında önce bilgilendirme yapılarak akabinde hem deprem anında tahliye tatbikatı hem de yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

Bu yıl tüm ülke çapında uygulanacak olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ve bu projenin işleyişi, çalışma takvimi tüm sınıflarımıza tanıtıldı. Proje kapsamında düzenlenecek olan Sözlük Tasarımı yaruşmasının duyurusu yapıldı. Okul panolarımızdan bir tanesi bu projeye tahsis edildi.

Kas

Okulumuz rehberlik faaliyetleri kapsamında 8. sınıflarımızla beraber ilimizdeki proje okulları ve meslek liselerini tanıtmak amaçlı gezi düzenlenmiştir.

Kas

“Türk çocuğu Atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." (Mustafa Kemal ATATÜRK) şiarıyla 09.11.2023 tarihinde 5. ders saatinde "Örnek ve Öncü Şahsiyetleri Tanıtım Kulübü" Kasım ayı etkinliği olarak TRT yapımı "Asya'nın Kandilleri - Hoca Ahmet Yesevi" belgeseli tüm sınıflarımızda izlenmiştir.

"Nerde görsen gönlü kırık, merhem ol sen." Hoca Ahmed Yesevi

Eyl

8. sınıf LGS konulu veli toplantımızı gerçekleştirdik. Okul başarısını arttırma, hafta sonu kursları, LGS sınavında öğrenciler nasıl başarılı olur gibi konuları birlikte değerlendirdik.

Eyl

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerinden Osman Cihat AYGÜN 487 puan alarak ve Umut Fazıl YILMAZ 492 puan alarak Bursluluk Sınavlarını kazanmışlardır.

Öğrenclerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

İLAHİ KELAMIN TAMAMINI EZBERLEYEREKHAFIZ OLAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ PLAKETLERLE TEBRİK ETTİK. ÖĞRENCİLERİMİZİ, HAFİZE OLMALARINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM HOCALARINI, ANNE BABALARINI DA TEBRİK EDERİZ. DAVETİMİZE İCABET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE PLAKETLERİNİ TAKDİM EDEN DİN ÖĞRETİMİ ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ ABDULLAH KAYA BEY'E DE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde özellikle LGS'ye girecek olan 8. sınıf öğrencilerimize uyguladığımız yoğun deneme sınavı takvimimizin son demlerindeyiz.

May

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZN DURUMLARI VE TAKİBİ HAKKINDA BİR ARAYA GELDİK. BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDUK.

May

OKULUMUZDA HER YIL OLDUĞU GİBİ DÖNEM SONLARINDA SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMALARI VE 40 AYET 40 HADİS YARIŞMALARI DÜZENLENMEKTEDİR.