AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesinin yürütüldüğü okulumuza ön kayıt için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp formu bir defa doldurmanız yeterlidir.

Ekm

Sayın velilerimiz,

29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.30'da Okul - Aile Birliği Toplantısı yapılacaktır. Katılımlarınızı önemle rica ederiz.

Gündem maddeleri için TIKLAYINIZ.

Ağu

Okulumuza bu sene başlayacak olan öğrenciler ile önceki öğrencilerden formaları eskiyip yeni forma alacaklar için okul formalarımız görsellerdeki gibidir.

Mevcut öğrencilerin eski formaları iyi ise eskiyene kadar o formaları giyebilirler

Mrt

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Duygu Sivri, 8.sınıf öğrencilerimizi "Meslekler" konusunda bilinçlendirmek için bir seminer düzenlemiştir.

Şbt

"Genç Sesler" Musiki etkinliği kapsamında öğrencilerin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve musiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için okulumuzda gönüllü öğrencilerle musiki koroları oluşturulmaktadır.

Şbt

Öğrencilerimizin; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği gibi uygulamaları gerçekleştirmeleri amacıyla periyodik olarak Camii ziyaretleri yapıyoruz. Ayrıca okulumuzun mescitlerinde bu uygulamalara devam ediyoruz.

Şbt

OKULUZDA KARŞILAŞTIĞIMIZ SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İÇİN PERİYODİK OLARAK TOPLANTILARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. BU DÖNEM BAŞINDA DA HEM GÜNCEL SORUNLARIMIZI GÖRÜŞÜP HEM DE İLK DÖNEM ALDIĞIMIZ KARARLARI VE SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİK.

Şbt

OKULUMUZ DKAB ZÜMRESİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HER HAFTA AYET VE HADİSLER OKULUMUZ PANOLARINDA SUNULMAKTADIR.

Ekm

AKADEMİK BAŞARIYI TAKİP PROJESİ KAPSAMINDA 8. SINIFA DEVAM EDEN 23 ÖĞRENCİMİZİN TAMAMINA (GÖNÜLLÜLÜK ESASIYLA) 8. SINIF DERSLERİNE GİREN ÖĞRETMENLERİMİZİ DANIŞMAN OLARAK GÖREVLENDİRDİK.

KOÇLUK SİSTEMİ DİYE DE ANILAN BU PROJE KAPSAMINDA YAPILACAK ÇALIŞMALARI YAPTIĞIMIZ TOPLANTI İLE BELİRLEDİK.

Nis

May

Okulumuzda özellikle 2.dönem proje görevlerini tamamlamak adına araştırmalarını yapan öğrencilerimiz için okul kütüphanemizin hem yazılı kaynaklarını hem de dijital kaynaklarını (İnternet) mesai bitimine kadar kullanıma açtık. Ayrıca sınıflarımızdaki etkileşimli tahtalar ve bilişim sınıfımızda öğrecilerimizin kullanımına açıktır.